Bestellen Bij Eleganza Sneakers Croco Special Mallet E2IYDH9W

Bid jij wel eens tot God? En verwacht je dan verandering? Onlangs las ik een artikel waarin gesteld werd dat bidden ‘rebellion against the status quo’ is, ofwel het in opstand komen tegen een bestaande situatie. Wanneer je niet blijft bidden voor een bepaalde situatie verwacht je eigenlijk geen verandering, stelt dit artikel. Gebed en met name herhaaldelijk bidden laat de overtuiging zien dat we een situatie niet accepteren en dat we verandering willen. Rebellie dus.Groen Print Keds Mesh Champion Camo Sneakers Heren xeBQrCodEW

Ik bid dagelijks. Soms tussen de activiteiten door, soms tijdens het wandelen, soms met anderen en soms alleen. Ik probeer God bij mijn leven te betrekken. Maar herhaaldelijk bidden voor een situatie doe ik weinig.

Ik denk erover na; met herhaaldelijk bidden betrek ik God elke keer weer bij mijn leven, leg ik de verantwoordelijkheid terug bij Hem en verwacht ik Zijn ingrijpen. En door Zijn invloed te verwachten, maak ik Hem groot. Maar waarom doe ik dat dan niet? Ik wijt het vaak aan een gebrek aan aandacht en soms ook betrokkenheid bij de situatie. Volgens het artikel is het echter omdat we ten diepste geen verandering verwachten. Alsof God Zich niet druk maakt over wat er gaande is. Maar God is betrokken bij onze wereld. En als bidder ben ik medestrijder voor het goede in moeilijke situaties. Herhaaldelijk bidden tot er een doorbraak komt dus.

Wat vind jij hiervan? Bid jij wel eens tot God? En verwacht je dat God je gebed verhoort?

 

Met dank aan een artikel van David Wells

Bestellen Bij Eleganza Sneakers Croco Special Mallet E2IYDH9W

Fotocredits: Arjo Loeve (funfact: de foto is gemaakt op onze bruiloft)

Bestellen Bij Eleganza Sneakers Croco Special Mallet E2IYDH9W
Bestellen Bij Eleganza Sneakers Croco Special Mallet E2IYDH9W